Целта на ГЕРБ е да е в управлението

Views 28006
0 0
Снимка: БГНЕС

Целта на ГЕРБ е да е в управлението. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Пловдив, където се среща с кметове и коментира актуални политически теми, цитиран от БНТ.

Той попита риторично – с какво техните опоненти доминират над тях, за да не се гордеят с това, което са направили. Във всеки град сме направили промяната„, допълни той.

Излиза, че ако не гласуваш за Румен Радев, не си почтен, или ако не си от Инициативния му комитет, не си от цвета на нацията, каза Борисов.

Той коментира и новия политически проект на бившия служебен министър на икономиката Кирил Петков и Асен Василев. „Ще започнели с детски градини – ми ние сме направили 140 само в София. Ако той може да направи както правим ние – за 1 милион, нека да направи“, допълни той.

Според него ще се научат, това не е най-страшното.

Ще видят, че колкото по-нависоко, толкова повече духа вятър. И тогава ще влязат и в нашата ситуация – да вземат управленски решения„, уточни Борисов.

Лидерът на ГЕРБ каза, че Елен Герджиков е напуснал поста председател на Общинския съвет в София, защото не се е справял с отговорностите си.

Той не пожела да назове името на кандидатите, с които ГЕРБ ще участва на изборите за президент през ноември.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Таня Манолова

editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

100 години от смъртта на Иван Вазов

Днес отбелязваме 100 години от смъртта на Иван Вазов, наричан Патриарха на българската литература, съобщи БНТ. В столицата имаше възпоменателна церемония, организирана от Националния литературен музей на гроба на поета, зад църквата „Света София“. Родственици на Вазов и представители на държавни и културни институции присъстваха на поклонението. В къщата-музей „Иван Вазов“ […]