Трима пребиха до смърт мъж при скандал в Сливенско

Той е починал от нараняванията си в болница

Views 3925
0 0

Трима пребиха до смърт мъж в Сливенско, съобщават от Областната дирекция на МВР в града.

Разследване на тежкото престъпление започнало на 24 април, след като в полицията постъпил сигнал от болнично заведение в Сливен за 49-годишен мъж, починал заради побой. Той потърсил медицинска помощ на 23 април след влошаване на здравословното му състояние.

Униформените установили, че около 4.00 часа на 21 април в село Мечкарево възникнал конфликт, прераснал в сбиване, между починалия и трима мъже от същото село. За кратко време тяхното местонахождението е установено и тримата са били задържани в София. След това са били отведени в РУ-Сливен и първоначално задържани за 24 часа. Като извършител на престъплението е установен единият от задържаните – 41-годишен мъж от селото.

Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Проф. Ангел Димитров иска политиците да си поемат отговорността за РСМ

Време е вече политиците да си поемат политическата отговорност и да стане ясно кой как иска да постъпва и какво му е отношението към бъдещето на България. За това призова Ангел Димитров, съпредседателят на Смесената българо-македонска комисия проф. Ангел Димитров При работата на последното заседание на комисията не е постигнат […]