Три автомобила катастрофираха край село Вонеща вода

Екип на News24sofia.eu
Views 2142
0 0
Снимка: архив БГНЕС

Три леки автомобила катастрофираха в района на село Вонеща вода, съобщава БНР.

При пътния инцидент е пострадала една жена, която е откарана във великотърновската болница. Движението в участъка се регулира от полицията.

Отново на Прохода на Републиката румънски тир се завъртя в района на „Присовски завои“, блокирайки движението през участъка. Няма данни за пострадали хора.

Трафикът бе временно ограничен, леките автомобили използваха обходен маршрут В. Търново – Дебелец и обратно, докато товарните изчакваха на място.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

И Апелативният съд остави в ареста шестият задържан след смъртта на 18 мигранти

Софийският апелативен съд остави в ареста бившия граничен полицай Валентин Христов, който беше екстрадиран у нас от гръцките власти след издадена европейска заповед за арест, съобщи БНТ. Христов е шестият задържан по случая със смъртта на 18 нелегални мигранти, открити в тайник в изоставен камион край село край Локорско. Според […]