Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Тошко Йорданов обвини Татяна Дончева, че говорела за подкуп

Снимка: архив БГНЕС

Ако на останалите партии им светне в главите, че големият враг е партия ГЕРБ и тя бъде изчегъртана от организма на държавата, нека тогава си водим междупартийните войни. Нека тогава да се обвиняваме, че сме дългата ръка на Дядо Мраз, Баба Яга или на Робин Худ.

Това заяви председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов в предаването „Политически НЕкоректно“ по БНР.

Ако президентът Румен Радев иска и това да мине, трябва да остави действащо сегашното 46-то народно събрание още малко да поработи, каза Йорданов.

Ние още в началото на парламента заявиха, че ще предложим кабинет и ако не бъде подкрепен, няма да подкрепим останалите партии, напомни той.

След като нас ни обявяват за враг, партиите на протеста имат пълното право да се обединят и да си направят кабинет, като отговорността е при тях. Те решиха да има избори, посочи депутатът.

Дали беше Петър Илиев или Стамат Георгиев ние си защитаваме хората. Ако сме сбъркали нещо, ще си признаем, че сме сбъркали нещо. В момента Петър Илиев не е осъден за плагиатство„, категоричен бе Тошко Йорданов.

Той определи Петър Илиев като прекрасен, отличен и „извънземен“ по право. Атаката е целенасочена. Цялата работа е да може Петър Илиев да бъде уволнен, при положение, че един от най-добрите преподаватели и юристи, увери Йорданов.

Той опроверга информацията, че ИТН имат нещо общо с бившия общински съветник от ГЕРБ в столичния съвет Орлин Алексиев, като направи паралел как партията била наричана при появяването си на политическата сцена. Преди първите парламентарни избори на 4 април партията на шоумена Слави Трифонов били обвинявани, че са патерица на ГЕРБ. Сега вече никой не говорил, че ИТН са патерица на ГЕРБ, а на ДПС. „Татяна Дончев е лъжец, тя лъже откровено и нагло. Татяна Дончева е изключително нечистоплътен човек„, коментира Йорданов.

За да аргументира думите си, Йорданов нападна заместник-председателя на парламента Татяна Дончева, която водила разговори с човек от ИТН, като му размахала листчета с цифри от половин милион лева – ако третият мандат дойде в ИБГНИ да стане министър. „Това не е нападане, това е факт. Има го на камерите„, увери Йорданов.

Тошко Йорданов отново нападна съпредседателя на „Демократична България“ Христо Иванов с думите, че настоявал и лансирал тримата министри от служебния кабинет – Асен Василев, Кирил Петков и Николай Денков в проектокабинета на ИТН. Надявам се да се сетят кой е големият враг, надява се Йорданов.

spot_img

Реклама

spot_img
Тодор Стефанов
Тодор Стефановhttp://www.news24sofia.eu
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

Още от рубриката

Русия обвини Естония в тоталитаризъм

Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова заяви,...

Откриха неизбухнала бомба от 90-те в Ниш

На 21 април сръбските власти ще евакуират цял квартал в...

Шведската полиция застреля мъж, нападал с нож три жени

Шведската полиция е застреляла и арестувала мъж, за когото се...

Главчев няма друг кандидат за външен министър и не прави кастинги

Нямам намерение да предлагам нов кандидат за служебен министър на...

Четири жертви след рекордните валежи в Дубай

Смъртните случаи от проливни дъждове по-рано тази седмица в Обединените...

Съдът на ЕС не разбра жалбите на магистратите за закриването на спецсъда

Съдът на Европейския съюз (СЕС) отхвърли жалбата срещу закриването на...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Зелените изоставиха ПП-ДБ

Политическа партия "Зелено движение" ще се яви на изборите...

САЩ предупредиха Иран да не повтаря ударите срещу Израел (ОБНОВЕНА)

САЩ предупредиха, че Иран ще бъде държан отговорен, ако...

Зеленски е на фронта в Донецка област (ВИДЕО)

Украинският президент Володимир Зеленски посети фронта на Донецка област...

Главчев следи ескалацията, няма нужда от Съвет по сигурност

Няма непосредствена заплаха за националната сигурност на България. Това...

Инфлацията през март спадна до 3% на годишна база

Инфлацията през месец март е 0,2%. На годишна база...

Стотици евакуирани след изригване на вулкан в Индонезия

Eвакуираха най-малко 800 души след множество изригвания на вулкана...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img