Топ журналистът Николай Караколев, се изгаври с „Просто Киро“ в Народното събрание (УНИКАЛНО ВИДЕО)

„Неизбежния Караколев“

Views 107359
611 74

Топ журналистът от сайта „Неудобните“ Николай Караколев, се изгаври с бившия премиер и председател на „Продължаваме промяната“ (ПП) по – известен като „Просто Киро“ в сградата на Народното събрание, видя Информационна агенция News24sofia.eu.

Подарихме тоалетна хартия на Кирил Петков„. Това е заглавието на поредното ударно видео на Караколев качено в Youtube каналът му.

„Здравейте, г-н Петков! Ето ви един подарък. Е подаряват Ви го Арман Бабикян Ви подари тоалетна хартия„, обърна се с микрофона Караколев, а „Просто Киро“ му отвърна с физиономия на червен домат: „О-ф, я стига! Това е простотия честно!“.

Малко след това преди репортажа, си Караколев започна анонса си с думите: „Кирил Петков и неговото падение„. Журналистът показа кадър (снимка) на Кирил Петков заедно с Арман Бабикян ухилени до гушата, но интересното в снимката е факта, че Арман държи тоалетна хартия, която най-вероятно подарява на Кирил Петков.

Припомняме, че Арман Бабикян подари на някогашния министър председател Кирил Петков цялостен пакет тоалетна хартия на митинга против измененията в Изборния кодекс, който беше довечера пред Народното заседание. След като Петков държа слово пред постройката на Народното събрание, Бабикян го пресрещна и му подаде голям пакет от санитарната потребност.

Лидерът на „Продължаваме промяната“ се усмихна, само че отхвърли да одобри скъпия подарък.

Ето, това е една същинска хартия„, обясняваше Бабикян.

Николай Караколев показа снимката на генерал Атанас Атанасов, но по думите на Атанасов не виждал без очила.

Съжалявам„, отвърна Атанасов на Караколев.

Журналистът от сайта „Неудобните“ показа кадъра и на лидера на „Движението за права и свободи“ (ДПС) Мустафа Карадайъ, но докато лидера на ДПС гледаше с очила кадъра, се спука от смях.

Вижте целия репортаж във видеото по-горе:

На кадъра: Николай Караколев и Кирил Петков
Happy
Happy
41
Sad
Sad
0
Excited
Excited
172
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
17
Surprise
Surprise
23
Next Post

Премахват холограмния стикер от дипломите за висше образование

На днешното си заседание Министерски съвет прие промени в Наредбата за държавните изисквания към съдържанието на основните документи, издавани от висшите училища. Отпадна изискването за поставяне на холограмен стикер на дипломите за висше образование, съобщават от МС. Основната причина за това е наложената от практиката промяна във функцията на холограмния […]