Тийнейджър предизвика катастрофа и прати жена в болница

Прочитания 1894
0 0

Кола, управляван от 17-годишен младеж, при завиване е отнел предимството на кола, управлявана от 45-годишен мъж от село Стамболово, съобщи МВР.

В резултат на това тя е излязла от пътното платно и е ударила стоящата на тротоара пешеходка. Тя е настанена за лечение във великотърновската болница с фрактура на таз и без опасност за живота.

Двамата водачи са изпробвани за употреба на алкохол и наркотични вещества, резултатите са отрицателни. Неправоспособният водач е задържан за 24 часа.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Радев очаква от службите информация от досиетата

Изненада ме името на Николай Младенов в досиетата „Пандора“, заяви днес президентът Румен Радев. Той каза, че службите са длъжни да дадат информация по досиетата и я очаква. На този етап обаче не разполага с нещо повече от известната вече информация. Припомняме, че вчера държавният глава коментира, че всички кутии […]