Татяна Дончева: Практически няма шанс да се състави кабинет с третия мандат

Проблемът на ПП е, че те не могат да управляват

Views 21895
0 0

На теория има възможност, но практически няма шанс да се състави кабинет с третия мандат.“ Това заяви в ефира на БиТиВи лидерът на Движение 21 Татяна Дончева.

По думите й децата от Продължаваме промяната са изгубили едно камионче и сега се сърдят. Според Дончева ПП е изгърмяла първия мандат с елементарно и левашко подхождане. Тези хора са толкова нелепи, колкото беше Слави Трифонов миналата година, добави тя.

Дончева посочи, че шест месеца страната е управлявана без програма. Едва след падането на кабинета на Кирил Петков се сетиха, че е нужна управленска програма, допълни тя.

Дончева коментира и антикорупционната реформа. Според нея е несериозно приемането на Закона за КПКОНПИ и назначаването на Бойко Рашков да бъдат приети за седмица и да залягат като условие в преговорите за нов кабинет. По думите й антикорупционното законодателство е пълен смях. Това е просто желанието на ПП да махнат Рашков от МВР, добави тя.

Проблемът на ПП е, че те не могат да управляват. Тези хора ще ни докарат до продоволствен проблем, ако останат във властта, каза още Дончева.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Омбудсманът поиска държавата да поеме разходите за лекарства на деца с онкохематологични заболявания

Омбудсманът Диана Ковачева се застъпи пред здравния министър в оставка проф. Асена Сербезова за лечението на деца с онкохематологични заболявания и с ревматологични и ендокринологични проблеми, съобщават от пресцентъра на обществения защитник. Поводът е сигнал до институцията от Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“. Заради нормативно определената забрана за финансиране с […]