Таксиметров шофьор загина при катастрофа бул. „Черни връх“ в София

Екип на News24sofia.eu

Пътничка е пострадала леко

Views 1514
0 0
Снимка: архив БГНЕС

Шофьор на таксиметров автомобил е загинал при тежка катастрофа на кръстовището на бул. „Черни връх“ и ул. „Люботрън“ в София тази сутрин. Пътничка в таксито е леко пострадала, съобщи БНР.

Фаталният инцидент е станал около 5 часа.

Предполага се, че шофьорът е загубил контрол над автомобила, след което колата се е ударила първо в уличен стълб, а след това и в сграда.

На място са били изпратени екипи на полицията. Причините за катастрофата се изясняват.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Реформата в руската армия - Москва се мобилизира за след войната в Украйна

Руският министър на отбраната Сергей Шойгу ще бъде сериозно затруднен да постигне заявената цел – да увеличи числеността на въоръжените сили до 1.5 млн. войници и да възстанови някои от организационните структури, съществували по съветско време. Плановете на Русия да изгради нова армия обсъжда в ежедневната си сводка за войната в Украйна британското военно разузнаване. […]