Стрелба в старата черногорска столица Цетине, има жертви (СНИМКИ/ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

Стрелецът също е мъртъв

Views 15854
0 0
Снимка: Vijesti

Въоръжен мъж е открил стрелба в старата черногорска столица Цетине, няколко души са убити. Сред тях има и деца. Според черногорския портал In4s стрелецът също е мъртъв.

Съобщава се, че той се е разхождал по улиците на града, стреляйки по минувачите. Сред жертвите има и деца. Стрелецът е държал линейките далеч от ранените.

За момента не се уточнява дали нападателят се е самоубил или е ликвидиран от полицията. Друго черногорско издание „Борба“ научава, че полицията е ликвидирала Вучко Борилович (на 34 години).

Един полицай е ранен в главата. Все още не е известно дали извършителят е бил убит при престрелка с полицията или се е самоубил, съобщава Радио „Цетине“.

Държавната телевизия на Черна гора съобщава, че мъжът е вилнял след семеен спор, убивайки 11 души по улиците, преди да бъде застрелян в престрелка с полицията, съобщава АП.

Държавната телевизия RTCG съобщи, че 34-годишният стрелец е ранил други шестима души, включително полицай, в квартал Медовина на град Цетине близо до седалището на бившето кралско правителство. Градът е на 36 километра западно от Подогрица, настоящата столица на малката балканска държава.

RTCG, цитирайки свидетели, коментира, че нападателят е стрелял на случаен принцип по хора, които се разхождат по улицата. Четирима от ранените бяха прехвърлени в болница в Цетине, докато други двама със сериозни рани бяха изпратени в клиничния център в Подгорица.

Мястото на нападението е блокирано от полицията. Продължава огледът, а местопроизшествието е отцепено от полицията.

/видео: Vijesti

Снимка: Vijesti
Снимка: Vijesti
Снимка: Vijesti

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

ПП обжалва решение на ЦИК за председатели и секретари на районни избирателни комисии

„Продължаваме Промяната“ (ПП) ще обжалва решение на Централната избирателна комисия (ЦИК) за избор на председатели, зам.-председатели и секретари на районни избирателни комисии (РИК), информират от партията. От ПП съобщават за масов отказ на ЦИК да избере представители на партията за позициите. От партията посочват, че след днешното заседание на Централната […]