Стефан Янев внимателен с прогнозите за редовен кабинет

Views 4269
0 0

Нека не бързаме с прогнозите и сценариите за след седмица, след два месеца и т.н. Нека се запасим с търпение, с мъдрост, да чакаме мъдростта на партиите, представени в парламента да свършат тяхната работа“.

Така служебният премиер Стефан Янев коментира кандидатурата на „Има такъв народ“ за министър-председател Пламен Николов в чепеларското село Забърдо, съобщи БНР.

Надявам се партиите, които са заети с тази основна задача в момента, да имат доста ясна представа, че последователността, яснотата в политическото поведение е много важно, каза служебният премиер.

Стефан Янев заяви, че с предложената актуализация на бюджета държавата ще е готова за избори по всяко време.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Манолова очаква да чуе лично Николов и плановете му (ВИДЕО)

Доволна, че ИТН държат на подкрепата им