Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Стефан Янев се притесни от измамници, ползващи неговото име

В отворено писмо, адресирано до членове, симпатизанти и приятели, лидерът на ПП „Български възход“ Стефан Янев призовава да не се вярва на представители, които твърдят, че са упълномощени да водят разговори и да привличат хора за участие във формирането на партийните листи за предстоящите предсрочни избори. Такава информация достигнала до централата на партията, учредена преди няколко месеца.

Особено обезпокоително е, че в някои от случаите са поставяни и определени условия, в това число и финансови, пише Стефан Янев. Той заявява, че никога и по никакъв повод не е упълномощавал никого да поставя финансови условия за участие в партията. А след регистрацията на партията и ако това се случи, начинът на финансиране ще се осъществява според устава.

Той заявява, че това са „абсолютно недостойни, нечисти и провокативни деяния, целящи да дискредитират и омърсят нашите стремежи да имаме България такава, за каквато всички мечтаем„. Янев се позовава на максимата, че политиката е мръсна работа, като е убеден, че тя става такава, когато в нея влязат нечистоплътни и „мръсни“ хора.

Като български гражданин и български офицер, аз и ръководството на ПП „Български възход“ няма да допуснем подобно нещо„, уверява Стефан Янев и допълва, че партията му няма да търгува и да удовлетворява вътрешни и външни интереси.

ПП Български възход с вътрешна заповед ще упълномощи 8 души, които да изграждат партийните структури в страната. В отвореното писмо не се посочват имената им.

Припомняме, че в деня на учредяване на партията сочената като дясна ръка на Стефан Янев, Ралица Симеонова се оттегли от политическата инициатива с думите, че „формацията е обект на нездрав интерес и се пълни със странни партийни отломки и компрометирани личности„.

Стефан Янев бе отстранен като военен министър в правителството на Кирил Петков след серия от противоречиви изказвания по отношение на войната в Украйна, при които използваше изцяло лексиката на Кремъл. Преди започването на реалните военни действия той дори обвини медиите, че разпалват конфликта и общественото мнение. Отстраняването си от поста Стефан Янев коментира като сценарий и риск за националната сигурност.

Миналата година Янев ръководи и двете служебни правителства на президента Румен Радев.

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

„Възраждане“: Тайно изнасят боеприпаси от български бази, за да се изпратят в Украйна (ВИДЕО)

Министерски съвет иска да промени военновременните запаси на българските...

ГЕРБ си трие подкрепата за промените в Конституцията

Винаги може да се стигне до криза, но според...

И БСП, и ГЕРБ се заеха амбициозно да прекрояват бюджета на София

Групата на БСП-София в Столичния общински съвет няма да...

МВР спря от продажба близо 120 кг храна с изтекъл срок в Самоков (СНИМКИ)

Икономически полицаи предотвратиха продажбата на близо 120 кг негодни...

Умишлен палеж е отнел живота на българо-турското семейство в Германия

Пожарът, който отне живота на турско-българско семейство в Солинген,...

Кремъл предупреди шефът на Telegram да бъде по-внимателен след нападението край Москва

Кремъл предупреди собственика на Telegram Павел Дуров да бъде...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Ще се разберат ли ГЕРБ и ПП-ДБ за споразумението?

Съставът на министрите не е ключовият проблем

Спряха неизправен автомобил на шофьор от Етрополе със системни нарушения

32-годишен жител на Етрополе със системни нарушения беше привикан...

Водолази извадиха две тела след трагедията в Балтимор

Властите провеждат спасителна операция

Двама непълнолетни са задържани за опит за убийство в София

Две непълнолетни момчета са задържани за опит за убийство...

Австралия и Обединеното кралство засилват сътрудничеството в отбраната

Австралия и Обединеното кралство подписаха в четвъртък ново споразумение...

Фондация се ангажира да образова адвокати, съдии и прокурори

Фондация "Български адвокати за правата на човека", стартира проект...

Русия прати зад решетките жена, написала „Не на войната“ на бюлетината си

Съд в Санкт Петербург разпореди ареста на жена, написала...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img