Стефан Янев: Покажете отговорност, за да конституираме новата власт в полза на България

News24sofia.eu
Views 99854
0 0
Снимка: БГНЕС

Служебният премиер Стефан Янев гласува машинно в 108 СУ „Никола Беловеждов“ тази сутрин. След вота той поздрави българския народ с изборния ден и призова да покажем отговорност към конституирането на новата политическа власт чрез гласуване за коалиции и партии.

Покажете вашите желания и визии за конституиране на власт за отговорно и отчетно управление в интерес на България. Да не забравяме, че от нас зависи бъдещето на страната – здравеопазването“, социалните политик, каза Янев.

Той отново поиска масово гласуване, за да имат родителите ни достойни старини, а бъдещите поколения – сигурност.

Стефан Янев отправи благодарност към организаторите на изборния процес и уточни, че данните, с които разполага, са, че той протича нормално и засега има само дребни проблеми. Всички органи на изпълнителната власт и съдебната система работят в интерес да се отрази реалната нагласа на българите, каза Янев.

Надявам се да има съставен кабинет и парламентарно мнозинство, което да осигури стабилно управление и парламентаризъм за прозрачно отчетено управление на страната„, заключи премиерът.

Той добави, че навсякъде има полицейско присъствие срещу купуването на гласове.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Социолози отчетоха по-висока избирателна активност от предните избори

Социолози изнесоха първи данни за избирателната активност на предсрочните парламентарни избори. Информацията е на Анастас Стефанов от „Тренд“ и Светлин Тачев от „Галъп“, съобщават БНР и НоваТВ. Към 8 ч. според „Тренд“ активността е 2,4%, а данните на „Галъп Интернешънъл“ показват 5,7%. Според социолозите избирателната активност е по-висока избирателна от предните избори.

Read More »