Тежка катастрофа със загинал в Стара Загора

News24sofia.eu
Views 5846
0 0

Тежка катастрофа с жертва край Стара Загора. Това се е случило на пътната детелина в източния край на града.

Водачът вероятно е изгубил контрол върху автомобила и колата е излязла от пътя, катастрофирайки с голяма скорост в колоните на моста, съобщиха от полицията за NOVA.

По случая се води разследване.

Движението при 230-и км на път I-5 – Околовръстния път на Стара Загора, е временно в една лента поради пътнотранспортно произшествие, съобщиха от Агенция “Пътна инфраструктура” (АПИ).

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Десислава Атанасова: Имам информация, че Рашков е проверяван от КПКОНПИ

Никой не ни отговори дали Рашков е проверяван от КПКОНПИ, аз имам информация, че това е така. Той претърпя най-големия си срам с ареста на Борисов, а дори не се извини. Рашков щеше да бъде бухалката на КПКОНПИ, както беше такава на изборите. Това коментира за „Офанзива“ по NOVANEWS председателят

Read More »