Станислав Терзиев в специален коментар за News24sofia.eu: Радев, удовлетворен ли си след снощните прояви на насилие

С всеки изминал ден става все по-ясна алтернативата, която предлагат протестиращите – бесилки, ковчези, затвор без присъда, агресия срещу неудобни журналисти…

Views 83569
5 0

Аз отказвам да се примиря с това, което става в моята България! Отказвам да затворя очи и да остана равнодушен! За това, че групи протестиращи блокират движението на град с 1 500 000 жители.

Това каза в специален коментар за Информационна агенция News24sofia.eu Станислав Терзиев от младежката организация на ПП ГЕРБ.

Ето какво каза в своя коментар още Терзиев:

Обезумяла тълпа нападна и опустоши на бул. Ситняково автомобил, в който се намираха майка и двете й деца!

Това не е нито умно, нито красиво. ТОВА Е ТЕРОРИЗЪМ!

Замерят исторически сгради с домати и яйца!

Блокират метрото, автомагистрали, булеварди и какво ли още не.

Заплашват и обиждат по всякакъв начин хората с различно мнение.

Нормално ли е ?

Тероризират хората!

С всеки изминал ден става все по-ясна алтернативата, която предлагат протестиращите – бесилки, ковчези, затвор без присъда, агресия срещу неудобни журналисти, неприемане на никакво различно мнение, неспазване на законите.

Поругават всичко родно и свято!

Радев, удовлетворен ли си след снощните прояви на насилие по време на протестите които, ТИ подкрепяш?

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

БАН: Птиците на протеста изплашиха плашилото, а плашилото започна да пише нов закон

Този тип управление разгражда държавата – политически, икономически, научно и културно. За това предупреди проф. дфн Лъчезар Аврамов на пресконференция в БТА, посветена на Отвореното писмо на учени и специалисти от БАН. Ние живеем в държавата, в която под вида на демокрацията едно лице може да махне с пръст и да […]