Стачка парализира Гърция

Екип News24sofia.eu

Протест срещу промените в трудовото законодателство

Прочитания 608
0 0
Снимка: EPA/News24sofia.eu

Общественият транспорт, железопътният и въздушният транспорт ще бъдат силно засегнати от общата стачка в четвъртък, свикана в знак на протест срещу законодателството в областта на трудовата реформа, като частният и публичният сектор, както и журналистите ще се присъединят към протеста, разкри в. „Катимерини“.

В Атина метрото, трамваят, тролейбусите и крайградската железница няма да работят през целия ден, докато автобусите ще се движат от 9 до 21 часа. В цялата страна няма да има железопътни или фериботни услуги, включително овърнайт, което ще се отрази на някои ранни пътувания.

Ще има и спиране на работата от служители на полетната информационна служба и службата за безопасност на въздушното движение от 11:30 до 15:30 часа. Пътниците трябва да се обадят на авиокомпаниите си, за да проверят дали това ще повлияе на редовните полети.

Синдикатите от частния и публичния сектор ще проведат митинги в централната част на Атина тази сутрин.

Журналистите в печатните и електронните медии също ще напуснат работата, заедно с други работници в голяма част от частния сектор и цялата публична администрация.

Уебсайтовете за новини не актуализираха съдържанието си, докато няма да се печатат вестници в сряда.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

В Гърция COVID ваксините май стават задължителни

Спор между експерти