Смениха шефа на гръцката полиция

Екип на News24sofia.eu
Views 1294
0 0
Снимка; iStock by Getty Images

Генерал-лейтенант Лазарос Мавропулос е назначен за шеф на гръцката полиция след заседание на Съвета за национална сигурност в страната в събота, съобщи Ekathimerini.

Новото назначение „цели да подобри и приложи по-положително и ефективно съвременни оперативни планове в гръцката полиция за безопасността на гражданите„, се казва в изявление на съвета.

Досегашният полицейски шеф генерал-лейтенант Константинос Кумас е повишен в ранг генерал в оставка и си тръгва с титлата почетен началник на полицията.

Припомняме, че в Гърция народното недоволство избухна в редиза стачки и протести след най-смъртоносната влакова катастрофа в страната.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Зеленски наложи санкции на Асад за 10 години

Украинският президент Володимир Зеленски наложи санкции срещу сирийския си колега Башар Асад, съобщи УНИАН. Както се отбелязва в указа на Зеленски, публикуван на уебсайта на президентската канцелария, санкциите срещу Асад ще бъдат в сила 10 години. Те включват заключване на активи, ако има такива, както и забрана на всяка търговска дейност и т.н. […]