Сменен е част от състава на Съвета на директорите в „Напоителни системи“

News24sofia.eu

Предстои конкурс за нови членове

Views 1441
0 0

Министърът на земеделието, храните и горите проф. Христо Бозуков е извършил промени в състава на Съвета на директорите на „Напоителни системи“ ЕАД, съобщават от министерството.

С протоколно решение на министъра са освободени Снежина Динева, Пламен Иванов и Силвия Русинова. До провеждане на конкурси за членове на органа на управление на дружеството на техните места са назначени съответно Димо Чопков, Георги Стоянов и Ангел Ангелов.

Назначеният одит е установил нередности и организационни пропуски в управлението на дружеството. За констатираните проблеми в „Напоителни системи“ ЕАД министър Христо Бозуков бил уведомен след възлагането на одитна проверка, започнала на 25 май 2021 г.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Next Post

Иван Костов: Само ИТН имат шанс за правителство, ГЕРБ са в глуха изолация

„Има такъв народ“ са единствените, които имат шанс да съставят правителство, каквото и да означава това. Това заяви пред БНР Иван Костов, премиер на България от 1997 г. до 2001 г. По негови думи ГЕРБ са в глуха изолация и от тях са се отказали и т.нар. патриоти. Костов отбеляза

Read More »

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: