Следователите канят Кирил Петков на партия шах

Екип на News24sofia.eu
Views 2981
0 0

Премиерът на Република България Кирил Петков е получил покана от Камарата на следователите в България (КСБ) за провеждане на благотворителна приятелска среща по шахмат между отбори на Националната следствена служба (НСС) и на Министерския съвет (МС). Поканата е провокирана от репортажите за демонстративната игра в навечерието на коледните и новогодишни празници на министър-председателя с 10-годишния Данаил Попзафиров.

При положителен отговор от страна на Петков Камарата на следователите има готовност да организира и благотворителна кампания. Събраните от нея средства ще бъдат предоставени на фондация „Емил Шарков“ в помощ на децата на загиналите служители на МВР.

От магистратската организация посочват, че подобна инициатива ще е индикация, че властите в България могат да си взаимодействат добре и да работят съвместно в полза на общото благо.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Асена Сербезова: Ваксините са изпитани (СНИМКИ/ВИДЕО)

В отговор на въпрос дали ваксините са преминали напълно всички етапи на клинични изпитания – отговорът на Сербезова бе лаконичен и категоричен: „Да“