След скандал за дърва в Софийско: Мъж заплаши опонент с газов пистолет

Екип на News24sofia.eu
Views 1255
0 0

Мъж заплаши опонент с газов пистолет, съобщиха от полицията.

Около 15:00 часа на 20 януари мъж сигнализирал, че при възникнал скандал в района на село Правешка Лакавица, непознат мъж е извадил и заредил пистолет.

На място веднага били изпратени полицейски служители, които изяснили, че между подателя на сигнала и мъж от София е възникнал словесен спор по повод превозвани от втория немаркирани дърва.

При последвалия скандал, с цел да предотврати саморазправа, столичанинът извадил от колата и заредил законно притежаван газов пистолет, насочил го към опонента си, а впоследствие паркирал автомобила си и тръгнал в посока селото.

Той е задържан за срок до 24 часа. Оръжието и автомобила са иззети с протокол за доброволно предаване. По случая е регистрирана преписка.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

14-годишно момче стреля с въздушна пушка до магазин в Ботевград

14-годишно момче стреля с въздушна пушка до магазин в Ботевград, съобщиха от полициятта. Около 15.30 часа на 21 януари е получен сигнал за стрелба с въздушна пушка в близост до магазин в жк. „Север“. Униформените са установили, че момчето е произвело в двора на къща изстрел с въздушна пушка, собственост на починалия му дядо. При […]