След разпит освободиха задържаните кметове от Кърджалийско

Екип на News24sofia.eu
Views 2131
0 0
Снимка; iStock by Getty Images

Пуснаха на свобода кметовете на джебелските села Папрат и Казаците, съобщава bTV.

Това се случи след шестчасови среднощни разпити в полицията в Кърджали за регистрация срещу пари на чуждестранни граждани.

Припомняме, двамата кметове бяха арестувани около 16.00 часа вчера. Полицията в Кърджали съобщи, че те са задържани по подозрение за участие в корупционни схеми.

Двамата кметове обаче отричат да са извършвали престъпления.

Управникът на село Папрат Исмет Илияз обясни, че служителите на реда са го питали колко хора е регистрирал от три години насам, а той им обяснил, че са 74 души, като от тази година има четирима. Той отрече да е взимал пари за регистриране. По негови думи регистрираните са изселници в Турция и имат двойно гражданство.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Арестът на Путин - поредната ненужда стъпка според Сакскобургготски

Поредната ненужна стъпка. С тези думи бившия премиер Симеон Сакскобургготски коментира издадената от Международния наказателен съд заповед за арест на руския президент Владимир Путин, съобщава bTV. Според него излишно се нагнетява още повече атмосферата. „Там винаги трябва да се мисли за прецедент, какво е и понякога се взимат мерки, които […]