След протестите в Айтос – решават за изкуствени неравности и нова маркировка

Прочитания 13315
0 0

АПИ, комисия от експерти на полицията, и общината започват обследване на пътния участък в Айтос, където на 13 септември при катастрофа с ТИР живота си загубиха баща и двете му деца, съобщи БНТ.

Това става след серия протести на жителите и околните села, които искат обходен път извън града и да ги няма тежкотоварните камиони. Те наричат участъка „улицата на смъртта“. През годините живота си там са загубили над 20 души.

Специалистите ще набележат местата, където трябва да се положат изкуствени неравности и оребрена маркировка за ограничаване на скоростта. Ще поставят мобилни кантари за контрол на тежестта на товарните коли.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

До 30 септември фирмите трябва да подадат годишните си финансови отчети

30 септември е крайният срок за подаване на годишните финансови отчети в Търговския регистър и регистъра на юридическите лица с нестопанска цел. До момента са подадени 205 794 броя, като 78% от тях са предадени онлайн чрез портала, обединяващ Имотен, Търговски и регистъра ЮЛНЦ – https://portal.registryagency.bg/. Годишни финансови отчети трябва да подадат всички предприятия, […]