След юмрука в лицето: Министър Денков е в „отлична“ физическа и психическа форма, „уверяват“ ни от пресцентъра на МОН (ВИДЕО КАДРИ НА NEWS24sofia.eu TV показват друго)

Срещу него „не“ е извършено физическо посегателство

Прочитания 50172
0 0

Образователният министър Николай Денков няма никакви наранявания и е в „отлична“ физическа и психическа форма.

От министерството заявяват изрично, че срещу министъра „не“ е извършено физическо посегателство и канят всички интересуващи се медии лично да се уверят за това в МОН.

В изявлението от ведомството описват случилото се в центъра на София така: „На връщане от Министерския съвет в МОН в подлеза между двете сгради министър Денков е пресрещнат от активисти на партия „Възраждане“, които са препречили пътя му, притиснали са го и са крещели обиди. Наложило се е полицаи да помогнат на проф. Денков да стигне до МОН„.

Нямам какво да коментирам. Явно някои разбират политическата борба и предизобраната ситуация по такъв начин. Това заяви министърът на образованието Николай Денков след инцидента с протестиращите в центъра на София.

Денков заяви, че е имало опити да бъде ударен, имало и притискане. Той благодари на силите на реда, които са се намесили навреме, така че удар не е имало.

Имаше опит за удар„, посочи Денков. Той бе категоричен, че не се интересува кой е бил побойника:Моето възпитание и работа са други и се занимавам с това да направя най-доброто за децата на България.“

Той няколко пъти повтори, че има намерение да подмине случката. „Очевидно всичко беше провокация, но мен тази провокация не ме интересува.“

Припомняме, че по-рано днес бе съобщено, че министърът на образованието е атакуван. Това стана на фона на настоящия протест срещу зеления сертификат.

По-рано днес Информационна агенция News24sofia.eu първо публикува видео от което става ясно, че мъж с знаме с надпис на ПП „Възраждане“ го ударя с юмрук в лицето.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Зоват политическите партии да се обединят за ваксинацията

От НОД се обръщат към своите опоненти