Слави Трифонов няма да се кандидатира за депутат

Прочитания 31755
0 0
Снимка: архив БГНЕС

Аз няма да се кандидатирам за следващия Парламент, защото моето място не е там, а да нося отговорност за хората, които са там и това, което правят. Разбира се, аз мога да нося тази отговорност и от една друга институция, но за това… като му дойде времето.“.

Това написа в социалната мрежа Фейсбук шоуменът и лидер на партия „Има такъв народ“ Слави Трифонов.

Според него състоянието „отговорност“ е чуждо на българския политически живот. Да си отговорен е много важно в личен план, а когато отговаряш и за други хора е сакрално важно, пише той.

По думите му политикът трябва да е най-отговорният човек на света, но в България не било така.

Последните събития го доказват особено ясно. Аз живея така. Говоря тогава, когато има какво да кажа, правя това, което смятам, че е морално и правилно, и се стремя да нося отговорностите си достойно„, пише Трифонов.

Според него създаването на партия „Има такъв народ“ въобще не променя ситуацията, даже напротив. Всъщност ние направихме платформа, на която искаме да се качат професионалисти, отговорни хора, които имат желанието и смелостта да правят, каквото трябва.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Васил Димитров

editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Next Post

Стефан Янев: Изкореняването на корупцията минава през съдебна реформа

„Корупцията в България е пуснала дълбоки корени в политическата и икономическата система на страната, а проблемите и последствията вече излизат извън националните ни граници.“. Това заяви служебният премиер Стефан Янев преди началото на Съвета по сигурността в Министерски съвет. В рамките на днешното заседание ще бъдат обсъдени елементи от актуалния

Read More »