Скандал между двама мъже приключи с нож в корема в Казанлък

News24sofia.eu
Прочитания 12468
0 0

Намушкаха млад мъж в центъра на Казанлък. Инцидентът е станал до кафене, в близост до училище, съобщи Нова телевизия.

Кървавата саморазправа става в 11:20 часа. на изключително оживено място. Двамата мъже разговаряли на висок тон за пари. Раненият е около 30-годишен, намушкан е в областта на корема.

Полицията е задържала нападателя, който е криминално проявен.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Северна Корея е готова за ядрен опит скоро

Северна Корея изглежда е готова да проведе ядрен опит в близко бъдеще, съобщава агенция „Йонхап“, позовавайки се на служител от администрацията на южнокорейския президент Юн Сук Йел. Новината идва само ден, след като беше съобщено, че Северна Корея е изстреляла три балистични ракети с малък обсег в Японско море. Преди

Read More »