Реклама

https://www.gerb.bg/bg

БОМБА В NEWS24sofia.eu! Синът на Радев изчезна

Синът на президента Румен Радев е изчезнал от социалните мрежи. 17-годишният тийнейджър Георги се е изолирал от публичността и е спрял да бъде активен във фейсбук и инстаграм. Последните му публикации са от далечната 2017 г.

Това видя Информационна агенция News24sofia.eu.

Георги Радев (в кръгчето) с футболния си отбор

В застой явно е и неговата футболна кариера, узна от свой достоверен източник News24sofia.eu. Наследникът на държавния глава се прочу като един от голмайсторите на частния столичен футболен клуб „Барокко спорт“. Той бе сред звездите на отбора на младежите в старша възраст. За последно обаче за успехите му на терен от тима съобщават през ноември 2019 г., когато той отбелязва гол в зрелищен мач срещу „Витоша“ (Бистрица). Няколко месеца преди това Георги си спечели и международна слава, след като бе избран от представители на известния отбор „Валенсия“, дошли на оглед за млади таланти у нас, да отиде на лагер в Испания, където да почерпи опит и умения от най-добрите в занаята.

Скоро Георги ще навърши пълнолетие и плановете за висше образование и професионално развитие за него вече са на дневен ред. В момента той е ученик в XI клас в столичното 138-о училище „Проф. Васил Златарски“. Там той бе приет в паралелка с изучаване на източни езици, сред които и екзотичния японски. Елитното школо се намира в софийския квартал „Гео Милев“, съвсем близо до семейния апартамент на бившата съпруга на президента Гинка Кесякова, в който тя живее заедно с двете им деца.

Георги със сестра си Дарина и с Десислава Радева

Георги има и по-голяма сестра Дарина, която вече е първокурсничка в НАТФИЗ. Миналата есен дъщерята на Радев бе приета сред първите в списъците в специалност „Актьорство за драматичен театър“ в класа на проф. Пенко Господинов. За разлика от брат си Дарина е далеч по-социална. Тя редовно споделя снимки и клипове от ежедневието си в интернет пространството, а наскоро дори блесна и с чисто нова визия.

Въпреки че Дарина и Георги живеят при своята майка, която се грижи всеотдайно за тях, те не са прекъснали връзка с баща си. Обичайно за празници той има традиция да ги извежда на ресторант или пицария. Наследниците му вече са свикнали и със своята мащеха Десислава. Че са успели да стопят ледовете и да преодолеят развода на родителите си, те показаха, появявайки се на церемонията по официалното посрещане на папа Франциск през май 2019 г. Тогава Ген. Деси бе заснета редом с доведените си деца на площада пред президентството.

Тази седмица синът на президента Румен Радев – Георги, отново се забърка в скандал в заведение и е бил отведен в районното, съобщи Агенция „Пик“ като се ползва на свои източници в РЗИ.

Той е бил задържан заедно с дузина свои приятели, с които нарушили противоепидемичните мерки и били спипани от МВР и РЗИ да купонясват в столично заведение.

Сигнал за нарушението е подаден на 112 снощи след 23 ч. и гласял, че в центъра на София работи заведение на бул. „Христо Ботев“ и вътре има хора. На място отива патрул на МВР и екип на столичното РЗИ. На място първоначално изглеждало, че заведението видимо не работи, но на покрива се мяркали хора и хвърчали предмети. Това накарало органите на реда да проверят настоятелно и обстойно. Така в крайна сметка установили 14 лица и след направена справка и проверка на документи 4 от тях се оказали непълнолетни. 

Именно сред тях е бил и синът на президента Георги. Лицата са били отведени в районното управление, където са им написани актове, както и са потърсени родителите на непълнолетните, за да ги приберат. 

По информация на „Пик“ обаче, че майката на Георги Радев – бившата президентска съпруга Гинка, отказала да отива за пореден път да прибира сина си от полицията. В крайна сметка той бил прибран от останалите задържани пълнолетни, които подписали протокола за него.

Припомняме, че това не е първият скандал със сина на Румен Радев. Преди време непълнолетният Георги отново бе спипан в нощно заведение, което няма право да посещава, тъй като няма 18 години.

spot_img

Реклама

spot_img
Тодор Стефанов
Тодор Стефановhttp://www.news24sofia.eu
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

Още от рубриката

Атанас Атанасов: Аферата с Митниците отклонява вниманието от Нотариуса

Аферата в "Митниците" е измислен сюжет. Това е активно...

Русия временно отстрани свещеник, отслужил панихида в памет на Навални

Руският православен свещеник, отслужил панихидата за покойния руски опозиционен...

Елена Йончева не вярва на Делян Пеевски, но той повярвал в работата й

"Към момента само съм номинирана за евродепутат, но не...

Десислава Петрова: Няма сделка между прокуратурата и Живко Коцев

Живко Коцев сам е поискал да свидетелства, след като...

Шалапатова: 100 лв. е неадекватно подпомагане на пенсионер

Никой не познава дали пенсионерите с минимална пенсия от...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Пуснаха от ареста бездомника, обвиняем за оскверняването гроба на патриарх Неофит (СНИМКИ/ВИДЕО)

Твърди, че не краде. Не е осъждан. Роден е в Добрич, Учил е до пети клас, работил е по гробищата

Украйна спира консулските услуги в чужбина за мъже в наборна възраст

Министърът на външните работи на Украйна Дмитро Кулеба потвърди...

Мъж загина при пожар в Силистра

Човекът е починал от задушаване

КНДР и Иран обсъждат сътрудничество и оръжейни програми

Такива спекулации породи странното посещение

И във Венецуела Русия настоя за украинска следа в атентата в Crocus City Hall

Украинската следа е очевидна в случая на терористична атака...

Напрегната остава ситуацията в наводнените руски области

Броят на наводнените жилищни сгради в Русия леко се...

Армения върна 4 села на Азербайджан

Разположени на тяхната обща граница

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img