Симеон Славчев отново показа на МС и НС как се гласува машинно

Прочитания 117
0 0
Снимка/източник: Информационна агенция БГНЕС

От ПП МИР настояват Бойко Борисов и цялото правителство незабавно да предприемат действия, които да гарантират на българското общество, че следващите парламентарни избори ще се проведат чрез машинно гласуване.

Те призовават всички българи, които протестират да окупират Министерския съвет, докато вътре тече заседание на правителството, съобщават от партията.

Важно е да поискаме оставката на правителството, когато то е в сградата, а не в 20 часа вечерта, когато там няма никой и викаме пред прозорците на празната институция, заяви лидерът на ПП МИР Симеон Славчев.

Той призова всички българи, които подкрепят национата кауза за провеждане на честни избори в България чрез машинно гласуване също да се включат в гражданския протест и окупацията на Министерския съвет.

От партията припомнят, че на 1-ви февруари тази година са били издигнали палатков лагер пред Министерския съвет с искане правителството, Народното събрание и ЦИК да спазят закона (Раздел 14, Глава III от Изборния кодекс, който предвижда изборите в България да се провеждат чрез машинно гласуване).

Славчев попита кога министър-председателят Бойко Борисов е искрен – когато нарежда на органите на реда да премахнат палатковите лагери от Орлов мост и от кръстовищата в цялата страна с мотив, че протестиращите не спазват Закона за движение по пътищата или когато той самият не спазва Закона и саборира провеждането на честни избори в България чрез машинно гласуване, заключи той.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Борисов: Обучаваме младите добре, а те излизат и протестират

Децата да имат най-доброто, за да може младите хора, децата, учениците като ги обучим добре, след това да излязат на протест. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на онлайн заседанието на Министерския съвет. Видеото е публикувано на Фейсбук страницата на премиера. В четири последователни видеа той представя някои от […]