Преподавателка удря, скубе и обижда ученичка заради повредена врата (СКАНДАЛНО ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

Инцидентът е станал в училището в разложкото село Горно Драглище

Прочитания 82854
0 0

Преподавателка по български език от училище „Неофит Рилски“ в разложкото село Горно Драглище е заснета как удря, скубе и обижда ученичка в класната стая заради повредена врата.

Клипчето, което най-вероятно е заснето от някое от останалите деца в класа, бе публикувано в социалните мрежи.

На кадрите се вижда как учителката, чието име е Райна Калоянова, крещи: „Ще те хвана за косата и ще те вейна там през вратата“ и скубе вързаното на опашка момиче, което се опитва да се предпази от разгневената си преподавателка. В същото време друга преподавателка обижда ученичката, наричайки я „лайна*ка“.

Видях клипът преди два часа. Много неприятно. Веднага се самосезирах и разговарях с госпожа Калоянова – която е учител по БЕЛ. Поканих я утре в 8 ч. да дойде в училището и да даде писмени обяснения. Утре след занятия ще бъде събран педагогическият и обществен съвет, етичната комисия към училището и ще разгледаме случая, заяви пред местния сайт „Инфомрежа“ директорът на ОУ „Неофит Рилски“ Бойчо Пукнев.

По думите му, ученичката, срещу която е насочена агресията на преподавателката, е в седми клас. Директорът я определи като арогантна, а родителите ѝ са привиквани няколко пъти в училище от класния ръководител, но не са взимали отношение по повод поведението на дъщеря си.

Трябва да чуем и страната на ученичката, която е в седни клас. Учителката е с дългогодишен стаж, не съм го очаквал. Ще бъдат поканени и съучениците и другата учителка, която е извикала госпожа Калоянова, която е класна на момичето, добави Пукнев.

Той уточни, че инцидентът е станал по време на междучасие. Клипът не е заснет преди около 1-2 месеца, но учителката по БЕЛ е споделила, че не си спомня точно кога.

Не познавам г-жа Калоянова детайлно. Учуден съм от нейните действия, не съм го очаквал. Училището е малко, децата се познават, не съм имал проблеми досега, каза директорът, който ръководи школото от началото на годината.

Все пак той заяви, че не това е начинът за справяне с проблемите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В NEWS24sofia.eu!

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Ден 130: Протестиращите почетоха героите пред Паметника на незнайния воин (НА ЖИВО)

Протестиращите се поклониха на героите.