СИГНАЛ ДО NEWS24sofia.eu TV! „Сваляй раницата“ – нарежда момче на друго! И следва: Удари, шамари, ритници до кръв (ВИДЕО 18+)

От кадрите се вижда серия от шамари и удари от непълнолетния смелчага срещу безпомощното момче

Views 328230
0 0

Сваляй раницата„! Така започва поредното видео с насилие над дете. Този път главен „герой“ е друго непълнолетно момче. Кадрите бяха изпратени до редакцията на News24sofia.eu от наш читател. По информация на нашия читател действието, се развива в село Бутан. От кадрите, се вижда серия от шамари и удари от непълнолетния смелчага срещу безпомощното момче. По средата на кадрите следват жестоки ритници, а момчето се опитва да се предпази с ръце. Следват: един, дава, три, четири шамара. След това: 5 редника. След две секунди почивка от страна на бияча – момчето което, е жертва на побоя и гаврата стои без да мърда на едно място, а след това отново започва да бие и унижава момчето.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В NEWS24!

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Карловско очаква още пари от държавата

Между 180 и 200 литра на квадратен метър дъжд е валял на 2 септември в Карловско. Валежите са продължили над 8 часа. Това сочи справката на кмета на Карлово Емил Кабаиванов. Общата площ на съсипаните от бедствието улици и пътища е 183 645 квадратни метра. Разрушени са 6 километра водопроводна мрежа. Отнесени са около 280 […]