Сигнал до NEWS24sofia.eu: Проституция, сводници, и наркомани в Център за временно настняване в софийския квартал „Люлин“ (ВИДЕО)

Сийка Георгиева от години живее с болното си дете в различни социални услуги, които Столична община предоставя на нуждаещите се хора без дом

Прочитания 200303
0 0

Сийка Георгиева от години живее с болното си дете в различни социални услуги, които Столична община предоставя на нуждаещите се хора без дом.

Последната институция в която Сийка Георгиева е била е под контроала на Столична община. Става дума за Център за временно настаняване „Свети Димитър” – ж.к. „Люлин“, бл. 464, вх. А, а директор на ЦВН е Надка Андонова.

Жената изпрати сигнал до редакцията на Информационна агенция News24sofia.eu в който казва, че в центъра има проституция, сводници, и наркомани.

Разследващия журналист на News24sofia.eu потърси жената за коментар пред камерата на медията ни: „Имам наблюдения, които не са добри и мен ме възмущавт като родител. Аз съм пребивавала там два пъти. Наблюдавала съм момчета на около 13 – 13 годишни дрогирани и са спали пред вратата ми. Виждала съм ги сутрин, когато илизам за работа. Момчетата бяха опикани с фекалии около тях„, разказва шокиращо Сийка.

Жената заяви още, че няколко пъти е търсила разговор с директорката на центъра Надка Андонова, но уви няма никаква реакция от нейна страна.

буквално сме изритвани от вратата. Тя твърди, че не може да постави охрана, която да има контрол над център„.

Сийка разказа още по – шокиращи неща: „Пеодфилията се шири в този приют с пълна сила„, разказва още жената.

Аз съм била директно свидетел как събуждайки, се в 3 сутринта (добавя) защото там няма никакво спокойствие – наркоманите спят по коридорите. Деца малки също спят по етажите. Лично съм била на един мъж се гаври с малко дете. Виждала съм как други външни лица, се гаврят с малки – непълнолетни момчета„.

Жената сподели още, че виждала как момчета доброволно правят секс с гейкове и сводници за пари:Ходят си с гейове и сводници, но никои нищо не прави, а ръководството на социалната институция знае много добре за тези ужасяващи истории„.

На въпрос от страна на журналистът ни Тодор Стефанов: „Защо го правят“ тя отговори ужасена. „Правят го за пари, а не за удоволствие„.

Това е известна истина. Всичко се знае от социалните, които трябва 24 часа да следят за контроала в този център„, казва още Георгиева.

Тя разказа за друг инцидент станал докато, тя все живее в ж.к. „Люлин“, бл. 464, вх. А: „Имаше няколко пъти опити дори последния път успяха да разбият вратата на апартамента в който аз живея заедно с болния ми син. Казах на г-жа Андонова нито взе предивд факта, че аз съм все пак майка на болно дете нито има виновни и наказани„.

Тя е виждала лично как други настанени хора в центъра масово разбиват врати, крадат, фекалии навсякъде и въпреки всичко това няма нищо променено.

По думите на Сийка Георгиева – директорката просто не се справя с работата си. Смело ще го кажа: Тя просто не желае са се справи с тези проблеми, вероятно на Андонова и харесва всичко това„.

* КАКВО РАЗКАЗА ОЩЕ ПРЕД ЖУРНАЛИСТЪТ НИ ТОДОР СТЕФАНОВ ЖЕНАТА ВИЖТЕ ВЪВ ВИДЕОТО ТУК:

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Според Трифонов със силата на словото могат да се постигнат много повече победи

Тази независимост, изкована от нашите предци преди 113 години, обаче не би била възможна, ако ги нямаше тогавашните духовни водачи на народа. Това написа във Фейсбук лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов по повод Деня на независимостта и 100-годишнината от кончината на Иван Вазов, които отбелязваме днес. „Днес отдаваме […]