Сигнал до News24sofia.eu! Момиче от адския дом за временно настаняване в кв. „Люлин“ си преряза вените

Ужасните разкрития за страховитото битие в Центъра за временно настаняване „Свети Димитър” в столицата като, че ли нямат край

Прочитания 3437
0 0

Черната серия ужасни инциденти за Център за временно настаняване „Свети Димитър” в столичния квартал „Люлин – 4“ не спира – непълнолетно момиче заплашило със самоубийство и си рязало вените преди два часа, научи Информационна агенция News24sofia.eu. Заради разкритията, които прави пред медията ни възпитаникът на центъра Кирил Б. пък, той бил заплашван с побой и дори смърт.

Ужасните разкрития за страховитото битие в Центъра за временно настаняване „Свети Димитър” в столицата като, че ли нямат край.

Само преди два часа непълнолетно момиче е рязало вените си и е заплашило със самоубийство заради ситуацията в институцията, съчетана с личните му проблеми.

Това разказа отново пред News24sofia.eu възпитаникът на центъра Кирил Б., който не иска да скрие името си и продължава да стои зад позицията си, че истината за „възпитателното“ място, където е настанен, трябва да излезе наяве.

За случая с момичето е пристигнала полиция и линейка с медицински екип, който оказал първа помощ и превързал наранената ръка на девойката.

News24sofia.eu провери историята и през полицията, откъдето потвърдиха, че такъв случай е регистриран на дата 13.10.2021 г. в 18 и 30 ч.

И не само – това не бил първият случай, в който въпросното момиче се опитва да посегне на живота си.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В NEWS24sofia.eu!

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
1
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “Сигнал до News24sofia.eu! Момиче от адския дом за временно настаняване в кв. „Люлин“ си преряза вените

  1. Браво момче продължаваи на пред .бъди искрен верен точен. Господ да те благослави

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Петковден е!

Внимавайте кой влиза в дома ви