Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Сидеров нахлу в NOVA с обвинение, че лъже за Украйна. Изкара го полиция (ВИДЕО)

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров, съпругата му Деница и тв екипът на Алфа нахлуха в сградата на „Нова телевизия“ и минаха през охраната, за да държат сметка на редакторите на медията по темата Украйна. Сидеров обвини журналистите, че лъжат за войната и представят само едната гледна точка, а цялата разправия бе предавана на живо от неговата партийна телевизия.

Първоначално лидерът на „Атака“ мина директно през охраната на входа и се упъти към асансьора, като на въпроса на гардовете на пропуска при кого отива, той отвърна: „С когото трябва, ще се срещна„. Последва реплика от портиера: „Не, няма да ви пусна„, но това не го смути.

Намеси се служител, работещ в сградата да му напомни, че си има ред и пропускателен режим. След дълъг спор Сидеров се качи с асансьора. Междувременно от медията извикаха полиция и лидерът на „Атака“ бе изведен от телевизията, но не преди репортерка да му зададе въпроса защо е дошъл и да му предостави микрофона.

Кой от вашите собственици ви кара да лъжете, да мамите всеки ден стотици хиляди хора? Всеки ден ги лъжете, мамите ги„, повтаряше нонстоп Сидеров.

Това не е нормално, дрогиран ли сте, пиян ли сте?„, реагира репортерката, но Волен Сидеров продължаваше да повтаря „Лъжете ги, мамите ги„.

Сега започваме бойкот на лъжливите медии“, закани се той, а тв екипът му подвикваше към излезлите журналисти от NOVA, за да предпазят колежката си: „Защо не показвате другата гледна точка за Украйна?“

Агитката си тръгна след намесата на полиция и охрана, а в обедните си новини Нова телевизия съобщи за случката.

От медията обобщиха случилото се в сградата им така: „Лидерът на партия „Атака“ Волен Сидеров нахлу в сградата на NOVA. Той поиска да разговаря с представители на медията. Твърди, че телевизията има тенденциозно отношение към партията, която той представлява. През цялото време всичко, случващо се в сградата, беше излъчвано и по партийната му телевизия на живо„.

По-късно телевизията излезе и с официална позиция по скандала, в която осъди действията на бившия депутат и бивш общински съветник.

NOVA счита за недопустимо поведението на лидера на „Атака“ Волен Сидеров, който нахлу днес в сградата на медиата, придружен от своята съпруга Деница Гаджева и екип на партийната телевизия „Алфа“. NOVA осъжда категорично агресивните действия на Волен Сидеров към журналисти и служители на медиата. По повод на твърденията му, че NOVA има тенденциозно отношение към партията, която представлява, медиата заявява, че политици не могат да се намесват в редакционната й независимост„, се посочва в изявлението.

Преди да потегли за акцията към Нова, Волен Сидеров обяви работещите в българските големи телевизии за „зомбита“ и заключи: „Това е битката за света, тя е геополитическа, не е между Киев и Москва„.

spot_img

Реклама

spot_img
Тодор Стефанов
Тодор Стефановhttp://www.news24sofia.eu
Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.

Още от рубриката

Русия обвини Естония в тоталитаризъм

Официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова заяви,...

Откриха неизбухнала бомба от 90-те в Ниш

На 21 април сръбските власти ще евакуират цял квартал в...

Шведската полиция застреля мъж, нападал с нож три жени

Шведската полиция е застреляла и арестувала мъж, за когото се...

Главчев няма друг кандидат за външен министър и не прави кастинги

Нямам намерение да предлагам нов кандидат за служебен министър на...

Четири жертви след рекордните валежи в Дубай

Смъртните случаи от проливни дъждове по-рано тази седмица в Обединените...

Съдът на ЕС не разбра жалбите на магистратите за закриването на спецсъда

Съдът на Европейския съюз (СЕС) отхвърли жалбата срещу закриването на...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Борисов: ГЕРБ повече не носи отговорност за това правителство, а Радев (ВИДЕО)

Нека Стефан Димитров да остане на поста служебен вътрешен...

Атанас Запрянов: България не е застрашена от конфликта Израел-Иран

Израелският удар в Иран е бил ограничен по военна...

Пуснаха от ареста бездомника, обвиняем за оскверняването гроба на патриарх Неофит (СНИМКИ/ВИДЕО)

Твърди, че не краде. Не е осъждан. Роден е в Добрич, Учил е до пети клас, работил е по гробищата

Иран твърди, че е предупредил САЩ за атаката срещу Израел

Министърът на външните работи на Иран Хосейн Амир-Абдолахян каза...

Певицата Дебора поиска прошка в храма след пиянската изцепка на пътя

В църква влезе певицата Дебора, която през миналата седмица...

Зелените изоставиха ПП-ДБ

Политическа партия "Зелено движение" ще се яви на изборите...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img