Шофьор “лети” по магистрала с над 220 км/ч, изпреварва отдясно и извършва още куп нарушения (ВИДЕО)

В Instagram профила на Любомир Шапков има още такива видеа. Очевидно това се е превърнало в практика за него

Views 18610
0 0

Поредният “тарикат”, който нарушава Закона за движение по пътищата, реши да сподели екстремното си шофиране в социалните си мрежи. Това, че управлява нов и бърз автомобил, очевидно го кара да мисли, че му е позволено да извършва рискови маневри – да се приближава твърде близо до колите пред него, движейки се с висока скорост, да присветва с фарове, натискайки клаксона, и да изпреварва отдясно.

Междувременно извършва и още едно нарушение – използва телефона си докато шофира, за да заснеме действията си. В Instagram профила на Любомир Шапков има още такива видеа. Очевидно това се е превърнало в практика за него.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Строителят на интерконектора: Готови сме до 2-3 септември (ВИДЕО)

До 2-3 септември ще бъдат завършени всички довършителни работи по газовия интерконектор между България и Гърция. Това увери изпълнителният директор на компанията изпълнител на проекта „Авакс“ Антонис Мицалис, който проведе среща на „Дондуков“ 2 с президента Румен Радев. „До края на август или най-много до 2-3 септември, това е въпрос […]