Реклама

https://www.gerb.bg/bg

Шевал Сам напуска „Опасно изкушение“ (ВИДЕО)

Броени дни преди излъчването в Турция на финала на 5-ия сезон на рейтинговата сага „Опасно изкушение“, за разочарование на хиляди фенове звездата Шевал Сам изненадващо разкри, че няма да бъде част от актьорския състав на продължението, чиито снимки се очаква да започнат наесен.

Нуждая се от почивка, но това е последната ми седмица на снимачната площадка, независимо дали предвиждат да работят ден или два повече. Това е краят за мен“, заявява Сам пред журналисти.

Почитатели на актрисата се надяват тя да промени решението си и все пак да се присъедини към екипа на шестия сезон и че изявлението й погрешно е интерпретирано от представителите на медиите.

Освен прочута актриса, Шевал развива и успешна музикална кариера, която прекратява през последните 5 години, за да участва в „Опасно изкушение“, където пресъздава образа на Ендер: „Имам планирани концерти в Кипър, а след това ще замина на почивка. Изтощена съм, тъй като през зимата разделях времето си между снимачната площадка и музикалните си изяви. Щастлива съм обаче, че работя това, което обичам“. Тя планира да изненада почитателите си с нов репертоар и специални визуални ефекти.

Шевал е родена на 11 ноември 1973 г. в Истанбул. Нейната майка Леман Сам също е певица, а баща й Селим Сам – музикант. В периода 1993 – 1999 тя е омъжена за бившия футболист на „Бешикташ“ Метин Текин, а плод на любовта им е момче на име Тарък Емир, който върви по стъпките на майка си и също става актьор. Сам има забележителна творческа биография, а българските зрители я познават още като Йълдъз от романтичната поредица „Приказка за Бодрум“.

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Димитър Главчев предлага да поеме МВнР (ВИДЕО)

Той подчерта, че подготовката на изборите "върви много добре"

Калин Стоянов: Тенев е бил редовен гост на Рашков, там са получавали задачи за дискредитирането ми

Ако го бях направил мой съветник или зам.-министър в МВР, сега щеше ли да внушава неистини по мой адрес, посочи министърът

„Зелено движение“ било изолирано от ПП-ДБ

"Зелено движение" беше изолирано от ПП-ДБ. Това заяви пред...

И Даниел Лорер вижда игра между ГЕРБ и президента

Президентът Румен Радев и ГЕРБ не могат да се...

Лекари: Просто е – ваксинирайте се

След като две бебета починаха от коклюш

Реклама

spot_img

Продължете да четете

САЩ предупредиха Иран да не повтаря ударите срещу Израел (ОБНОВЕНА)

САЩ предупредиха, че Иран ще бъде държан отговорен, ако...

ГЕРБ хвърлят щетата „Боташ“ в пленарна зала и на Денков (ВИДЕО)

https://www.youtube.com/watch?v=_MwTfUX6MSw Парламентарната група на ГЕРБ-СДС входира доклада с "Боташ" в...

Двама са арестувани за стрелбата с въздушно оръжие в квартал „Люлин“ в София

Двама души са задържани за стрелбата с въздушно оръжие...

Проф. Румяна Коларова: Би трябвало да помагат на служебния кабинет, отколкото да му пречат

Бойко Борисов настоя Димитър Главчев да смени Стефан Димитров. Димитър Главчев поиска оставките на...

Стрелба в Чикаго уби 7-годишно момиче и рани 7 души

Седемгодишно момиче почина след като бе простреляно в главата,...

Украйна призна за ожесточени боеве, но не и за превземането на Богдановка

Главнокомандващият армията на Украйна съобщи в събота, че ситуацията...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img