Шевал Сам напуска „Опасно изкушение“ (ВИДЕО)

Views 428282
0 1

Броени дни преди излъчването в Турция на финала на 5-ия сезон на рейтинговата сага „Опасно изкушение“, за разочарование на хиляди фенове звездата Шевал Сам изненадващо разкри, че няма да бъде част от актьорския състав на продължението, чиито снимки се очаква да започнат наесен.

Нуждая се от почивка, но това е последната ми седмица на снимачната площадка, независимо дали предвиждат да работят ден или два повече. Това е краят за мен“, заявява Сам пред журналисти.

Почитатели на актрисата се надяват тя да промени решението си и все пак да се присъедини към екипа на шестия сезон и че изявлението й погрешно е интерпретирано от представителите на медиите.

Освен прочута актриса, Шевал развива и успешна музикална кариера, която прекратява през последните 5 години, за да участва в „Опасно изкушение“, където пресъздава образа на Ендер: „Имам планирани концерти в Кипър, а след това ще замина на почивка. Изтощена съм, тъй като през зимата разделях времето си между снимачната площадка и музикалните си изяви. Щастлива съм обаче, че работя това, което обичам“. Тя планира да изненада почитателите си с нов репертоар и специални визуални ефекти.

Шевал е родена на 11 ноември 1973 г. в Истанбул. Нейната майка Леман Сам също е певица, а баща й Селим Сам – музикант. В периода 1993 – 1999 тя е омъжена за бившия футболист на „Бешикташ“ Метин Текин, а плод на любовта им е момче на име Тарък Емир, който върви по стъпките на майка си и също става актьор. Сам има забележителна творческа биография, а българските зрители я познават още като Йълдъз от романтичната поредица „Приказка за Бодрум“.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1
Next Post

Перу тръгва към предсрочни избори

Криза в латиноамериканската страна