Шестима ранени при инцидент на автомобилно шоу в Норвегия

Views 1541
0 0

Най-малко шестима души са били ранени в неделя в норвежката столица Осло, след като кола се е врязала в тълпата на автомобилно шоу.

Сред пострадалите има и деца.

Всички те са били хоспитализирани.

Това са съобщили от полицията, цитирани от АФП.

Причината за инцидента не е известна. Тъй като тече разследване, информацията по случая за момента е оскъдна. 

От записите изглежда, че шофьорът губи контрол над колата.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Жертви и ранени при сблъсъци на протест в Париж

Полицията в центъра на френската столица Париж в неделя вечерта е открила огън по превозно средство за отказ да се съобрази с наложените правила, като е убила двама души и ранила трети, предаде АФП. Колата не е спряла на указаното място и униформените са стреляли. Кървавата баня се е случила […]