Шефът на БЕХ подаде оставка

Прочитания 4985
0 0
Жаклен Коен, ляво, снимка; БГНЕС

Изпълнителният директор на Български енергиен холдинг ЕАД Жаклен Коен е подал молба за освобождаване на заеманата от него длъжност. Изложените от него мотиви за решението му са лични причини, съобщават от Министерство на енергетиката.

Министър Петкова е приела депозираната молба за освобождаването му като член на Съвета на директорите на БЕХ ЕАД.

Предстои издаване на протоколно решение на енергийния министър в качеството му на упражняващ правата на държавата като едноличен собственик на капитала на БЕХ ЕАД.

Припомняме, че Жаклен Коен за втори път стана изпълнителен директор на БЕХ миналото лято, след като известно време ръководи АЕЦ „Козлодуй“. Коен вече беше ръководител на БЕХ, докато в началото на 2016 година отново министър Теменужка Петкова го смени с Петьо Иванов, тогава ръководител на „Булгаргаз“.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Допълнителни 50 лв. за всички пенсионери през септември обеща Борисов

Всички български пенсионери ще получат добавка от 50 лева към пенсиите си за септември. Това съобщи премиерът Бойко Борисов в официалната си страница във Фейсбук. Той заяви, че на днешното правителствено заседание са били отпуснати над 106 млн. лева, предназначени за 2,1 млн. пенсионери. Предстои още днес парите да бъдат […]