Северна Корея не спира с провокациите

News24sofia.eu

Те стават в навечерието на Зимната Олимпиада

Прочитания 1772
0 0
Снимка: архив ЕПА/News24sofia.eu

Северна Корея изстреля две ракети с малък обсег към Японско море. Това съобщи в четвъртък агенция „Йонап“, позовавайки се на южнокорейските военни.

Изстрелването е извършено от провинция Хамгьоннам-до.

Според агенция Киодо, която досега е съобщила за изстрелването на една ракета, тя е паднала извън изключителната икономическа зона на Токио в Японско море.

Ако данните бъдат потвърдени, това ще бъде шесто изстрелване на ракети от началото на годината.

По-рано този месец Северна Корея тества тактически управляеми ракети и железопътна ракетна система, както и хиперзвукови ракети, способни да маневрират след излитане.

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Next Post

Moderna тества специфична за Омикрон бустерна доза

Преди дни подобна стъпка обяви и Pfizer