Сенатът одобри кандидатурата на Байдън за шеф на агенцията за киберсигурност

Ключово назначение за вота

Прочитания 3197
0 0
Снимка: EPA/News24sofia.eu

Сенатът на САЩ одобри в понеделник избора на президента Джо Байдън за директора на Агенцията за киберсигурност и сигурност на инфраструктурата (CISA) в Министерството на националната сигурност.

Джен Истърли беше номинирана през април, но нейното потвърждение в Сената спря, когато републиканските депутати блокираха гласуването, докато Байдън или вицепрезидентът Камала Харис не посетят границата между САЩ и Мексико, припомня АП.

Преди това Джен Истърли е била заместник-директор на Агенцията за национална сигурност от 2011 до 2013 г., след което е била старши директор за борба с тероризма в Съвета за национална сигурност в администрацията на Обама.

По време на администрацията на Тръмп тя се присъедини към Morgan Stanley, ръководейки отдела за киберсигурност на банката.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Спецслужбите на САЩ май са замесени в убийството на президента на Хаити

Разплитане на аферата