Села край Драгоман са без ток и вода от дни

Хората се оплакват от изгорели електроуреди

Прочитания 1440
0 0

Села край Драгоман са без ток и вода от дни, съобщава Нова телевизия.

Местните жители се оплакаха от изгорели електроуреди заради токови удари. Те твърдят, че изхвърлят продукти и месо от размразени фризери. Заради горещините загуби търпят и местни птицевъди.

Хората негодуват, че токът спира винаги, когато завали дъжд или задуха вятър. Те недоумяват защо техническата група на ЧЕЗ отбелязва аварията като отстранена, след като не е и настояват за яснота кой и кога ще поеме щетите.

От ЧЕЗ увериха, че правят всичко възможно да отстраняват авариите възможно най-бързо и се извиниха за причинените неудобства.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Комитова уволни и новия шеф на АПИ

Регионалният министър Виолета Комитова уволни председателя на УС на Агенция „Пътна инфраструктура“ Апостол Минчев. Причината е проявеното от него своеволие да спре всички строителни дейности на АПИ. Инж. Минчев писмено е разпоредил работата да бъде преустановена, а техниката – изтеглена до второ нареждане. По този начин досегашният шеф на АПИ си е […]