САЩ с предложение до Северна Корея

Опит за възстановяване на контактите

Прочитания 502
0 0

Вашингтон изпрати до Пхенян конкретни предложения за обсъждане и се надява на положителен отговор. Това съобщи в четвъртък на редовен брифинг ръководителят на пресслужбата на Държавния департамент Нед Прайс.

„Нашата цел остава пълната денуклеаризация на Корейския полуостров, за да постигнем това, ние продължаваме да сме готови да се срещнем с представители на КНДР без предварителни условия по всяко време и на всяко място. Ние направихме конкретни предложения за дискусии с КНДР през съобщенията, изпратени до тях. Надяваме се, че те ще отговорят положително„, каза той.

По-рано лидерът на КНДР Ким Чен-ун заяви, че предложението на САЩ за преговори е прикритие за тяхната враждебна политика.

Според него Вашингтон все още е враждебен към Пхенян, а военната заплаха на САЩ продължава да съществува.

Контакти и информация за автора:

Редакция на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Байдън посочи кои са заплаха за американската икономика

Политика на Белия дом за ваксинация