САМО В NEWS24sofia.eu! Зрелищно опасни инциденти в София

Кола поднесе и удари паркирани автомобили, друг шофьор пък катурна МПС-то си, но офейка по интересен начин

Прочитания 49241
0 0

Зрелищна катастрофа е станала в София, научи Информационна агенция News24sofia.eu.

По информация на News24sofia.eu инцидентът се е разиграл на булевард „Тодор Александров“ в близост до кръстовището с улица „Индже Войвода“.

Заради снега, че и заледяването, шофьорите трябва да бъдат много внимателни, но разбира се има и такива, които се мислят за автомобилни състезатели. Та точно такъв джигит реши, че е много добър шофьор и прелетя с мръзна газ, но колата му поднесе. Завъртя се няколко пъти и отнесе 2-3 коли, които бяха паркирани край пътя.

Това разказа пред медията ни наша читателка станала свидетелка инцидента.

По думите й обаче вместо виновният шофьор да слезе и да види какви бели е направил той отпрашил с мръсна газ.

Паркираните коли бяха бая изпочукани. Горките хора не знаят какво ще видят утре щом погледнат автомобилите си, допълва читателката ни.

Сериозна каската е станала и на улица „Чепинско шосе“. Читател на News24sofia.eu се свърза с медията ни, за да съобщи, че и там автомобил е поднесъл на снега. 

Колата се катурна странично. От нея излязоха няколко човека. Докато успеем да реагираме да им помогнем и да попитаме дали са добре те избутаха автомобила и го върнаха обратно на четири гуми. После се качиха в колата и офейката, твърди читателят ни.

News24sofia.eu припомня, че опасното време вече направи куп поразии из пътищата на страната, а преди минути стана ясно, че магистрала „Тракия“ е затворена за движение заради ниска видимост и обилен снеговалеж.

News24sofia.eu призовава шофьорите да бъдат внимателни.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Извънредно: Провали се импийчмънта на Тръмп, Сенатът го оправда за щурма на Капитолия (ВИДЕО)

Инициативата на демократите да накажат предишния президент и да му попречат да се яви на следващите избори не набра необходимия брой гласове