САМО В NEWS24sofia.eu TV: Вижте как криминалисти вадят трупа на разстреляния Дракополов (ВИДЕО 18+)

Според една от версиите, килърът може да е бил облечен като клошар, тъй като това място е известно като свърталище на бездомници

Прочитания 147536
0 0
Снимка/източник: Информационна агенция News24sofia.eu /Васил Димитров/

Криминалисти извадиха трупа на убития криминално проявен бизнесмен Николай Дракополов, видя репортер на Информационна агенция News24sofis.eu от мястото на кървавата екзекуция.

3 часа след показния разстрел, след обстоен преглед на местопрестъплението от разследващите, бе дадена зелена светлина на патоанатомите да огледат жертвата и трупът на бъде преместен.

Както първо медията ни съобщи, 46-годишният мъж, който е с множество криминални регистрации и е собственик на автокъща „Антонио Ауто“, беше застрелян днес минути след 20.00 часа на кръстовището на бул. „Симеоновско шосе“ и Околовръстното шосе на София.

Според една от версиите, килърът може да е бил облечен като клошар, тъй като това място е известно като свърталище на бездомници.

Полицията вече разследва версията за конфликт с конкурент, тъй като срещу убития има подадени няколко сигнала от други бизнесмени, научи News24sofia.eu от свои източници.

Преди да бъдат допуснати до трупа патоанатомите, полицията измерва ъгъла, по който е стреляно, както и разстоянието.

Както медията ни първо съобщи, убиецът е бил пешеходец, причакал е жертвата си на червен светофар и е стрелял. Дракополов е починал на място до него на предната седалка се е возило 11-годишно дете.

За щастие, то не е пострадало след стрелбата.

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Ексклузивно в NEWS24sofia.eu! Версиите за убийството: Заловени пратки кокаин или конкуренция на автопазара + ДДС? (СНИМКА/ВИДЕО)

Две версии за убийството на Околовръстния път на София