САМО В NEWS24sofia.eu! Струпване на полиция и жандармерия пред НС заради протеста на Възраждане (СНИМКИ)

От органите на реда са поставили заграждения около Парламента, има и пропусквателни пунктове

Прочитания 17433
0 0
Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu / Тодор Стефанов

Струпване на полиция и жандармерия пред сградата на НС, предаде репортер на Информационна агенция News24sofia.eu.

От органите на реда са поставили заграждения около Парламента, има и пропусквателни пунктове.

Както по рано News24sofia.eu съобщи, че поводът за засиленото полицейско присъствие е организираният от партия „Възраждане“ национален протест срещу зеления сертификат. Той е свикан за 12 часа. Организаторите се заканват на демонстрацията да присъстват около 10 хиляди души от цялата страна.

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов най-вероятно ще пропусне партийното събитие, тъй като е поставен под карантина заради контакт със заразения с коронавирус парламентарен шеф Никола Минчев на Консултативния съвет при президента.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В NEWS24sofia.eu!

Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu / Тодор Стефанов
Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu / Тодор Стефанов
Снимка: Информационна агенция News24sofia.eu / Тодор Стефанов

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
editor
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

One thought on “САМО В NEWS24sofia.eu! Струпване на полиция и жандармерия пред НС заради протеста на Възраждане (СНИМКИ)

  1. Няма такава страна в света, която да разреши „протестанти“ да атакуват държавни институции! „

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Откриха ново огнище на птичи грип в Хасковско

Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) потвърди наличието на ново огнище на птичи грип в област Хасково, съобщи пресцентърът на агенцията. Уточнява се, че става дума за високопатогенна инфлуенца от тип А. Вирусът е установен във ферма за пекински патици, намираща се в землището на с. Жълти бряг, община

Read More »