САМО В NEWS24sofia.eu! СДВР разпитва 250 непълнолетни младежи за мелето между две момичета на столичният мол “Парадайс“, 70 пълнолетни избягали след побоя, но качили в социалните мрежи клипове от жестокото насилие (ВИДЕО)  

Двете момичета са избягали в неизвестна посока

Views 27243
0 1

Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР) вече разпитва свидетели и участници в мелето между две момичета станало вчера около 17 ч. на мол “Парадайс“ в София. Това заявиха от пресцентъра на МВР пред Информационна агенция News24sofia.eu.

Медията ни научи от свои източници, че общо 250 непълнолетни момичета и момчета, са станали свидетели на побоя, а по-голяма част от тях снимали с мобилните си телефони мелето между двете момичета.

По информация на медията ни 70 от свидетелите на жестокия побой между ученички, са пълнолетни между 18 и 25 години.

Иначе по-конкретно: Малко след 17 ч. в неделя на 22.01.2023 г. е подаден сигнал на телефон 112 от две деца, които са станали свидетели на побоя, че в района на мол “Парадайс“ в София има сбиване между непълнолетни деца. На място след 10 минути идва полиция, но всички са избягали от мястото на криминалния инцидент. Жертвата на побоя е тръгнала към една посока, а биячката тръгнала към различна от тази на жертвата си. След като на място дошлите полицаи установили, че има голямо трупване на деца разбрали, че биячката и жертвата са си тръгнали взели от свидетелите видео кадри от побоя. Охраната на мола е отказала да съдейства, а причината е, че не носили никаква отговорност за побоя, защото не е станал в сградата на мола, а извън нея за това нямали право да се намесват, докато не дойде полицията.

Припомняме, че свидетел на мелето сподели единствено пред News24sofia.eu какво е видял пред мола: „На място нямаше нито полиция нито охраната на мола„, сподели пред медията ни момиче, което е станало неволен свидетел на побоя.

Както сами виждате на място има само деца, които са предимно момичета и момчета, които единствено и само гледаха „шоу“ и всичко снимаха с мобилните си телефони„, допълва свидетелят на побоя. „Това, което успях да разбера е, че всичко е станало заради момче„, споделя друг читател на News24sofia.eu.

Биячката е добре позната в компанията. Редовно заплашва деца, прави интриги между групите и най-вече бие всеки, който посмее да й каже нещо. Това не е първият случай в който тя налита и бие деца„, споделя още нашия читател.

Ай, ай, ай„, се чува от първото видео, което има News24sofia.eu.

У-ха много яко„, казва друг младеж, който снима с телефона си побоя между двете момичета.

От второто видео, се вижда как биячката хвърля на земята жертвата си и след това започва да я удари със силни удари по тялото и главата.

А те на колко са години тия двете„, пита друго момиче, което гледа побоя и снима с мобилния си телефон, а след това друго момиче отговаря лаконично: „Май на 12-14„.

От третото видео чуваме: „Не в метрото, не в метрото, бе хора“! Тази ще я пребие баш на метрото, където има полиция„, крещи момиче, което през цялото време не спира да се смее и да снима с телефона си мелето между двете момичета. От кадрите виждаме, че на място има и момчета, които са на видима възраст между 17 и 19 години, а едното от тях крещи на глас с хванат телефон в ръка докато снима: „Мен ме е страх вече от тази биячка„.

От четвъртото видео виждаме голяма трупване на деца видимо между 12 и 16 години.

КАДРИТЕ БЕЗ РЕДАКТОРСКА НАМЕСА ВИЖТЕ ТУК:

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0
Next Post

След скандал за дърва в Софийско: Мъж заплаши опонент с газов пистолет

Мъж заплаши опонент с газов пистолет, съобщиха от полицията. Около 15:00 часа на 20 януари мъж сигнализирал, че при възникнал скандал в района на село Правешка Лакавица, непознат мъж е извадил и заредил пистолет. На място веднага били изпратени полицейски служители, които изяснили, че между подателя на сигнала и мъж от София е възникнал словесен […]