САМО В NEWS24sofia.eu! Кои са кандидати за депутати на „Демократична България“?

Водачите на листи вижте тук

Views 22141
0 0

Партийци са основно кандидатите за депутати на „Демократична България“ на челните места в листите за трите столични района. Обединението ще бъде номер 11 в бюлетината за 4 април.

В 23-и МИР след лидера на ДСБ Атанас Атанасов са Антоанета Цонева от „Да, България“ и Петър Маринов от ДСБ.

След тях са икономистът Георги Ганев и д-р Таня Андреева.

В 24-и МИР след съпредседателя на Зелено движение Владислав Панев са зам.-председателят на ДСБ Цецка Бачкова, Ивайло Мирчев от „Демократична България“ и бившият дипломат Стефан Тафров.

В 25-и след лидера на „Да, България“ са съпредседателят на Зелено движение Борислав Сандов, пулмологът д-р Александър Симидчиев, Бонка Василева от ДСБ и бившият депутат Петър Славов (всички листи на формацията вижте тук).

Втори в Пловдив след Христо Иванов е Манол Пейков от „Да, България“ и Ивайло Старибратов.

Във Варна след Стоян Михалев е Стелиян Севастиянов, който преди години е бил председател на общинския съвет.

В Бургас след Ивайло Мирчев е общинският съветник от Бургас Димитър Найденов, който участваше в акцията на „Росенец“.

В Плевен след Найден Зеленогорски е Тодор Еленков, който е бил зам.-кмет на града.

В листите има и представители на артистичните среди, сред които са певецът Стоян Михалев и актьорът Веселин Калановски, които са водачи във Варна и Ямбол, музикантът Васил Гюров, който е шести в столичния 24-и МИР, и Николай Табаков, който води листата в Кюстендил.mossaika

Водачите на листи вижте тук.

Контакти и информация за автора:

Репортер по темата: Тодор Стефанов

Тодор Стефанов е най-разпознаваемото лице на „новата“ българска журналистика. Той е един от първите представители на младата журналистиката в България и е от малцината, които преди повече от няколко години насочиха прожекторите към живота на т.нар. „изгонените сираци”. Наричат го скандален, нецензурен, циничен, но думата, която го определя е една – истина. Стефанов винаги показва истината, дори, когато тя не се харесва на никого. Култовите му текстове в най-успешните български вестници са четени от млади поколения българи. Името на Стефанов отдавна вече е нарицателно, заради скандалните му електронни репортажи, необикновените статии за обикновени хора и обществените експерименти, които той провежда – и в медиите, и на хартия. Разкритията на Тодор Стефанов, относно случващото се в социалните домове с изоставените български деца, също са пример за постоянството в работата му. Данните за тези ужасяващи злоупотреби стигат и до Европейския Парламент, с което мащабът на журналистическата му работа се увеличава значително.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Манолова, Хаджигенов и Бабикян водят листите на "Изправи се! Мутри вън" в София

Мая Манолова, двама от Отровното трио, председателите на партиите-мандатоносител, активисти – това са водачите и хората на първите места в листите на коалицията „Изправи се! Мутри вън“. Мая Манолова е водач на листата в столичния 23-и многомандатен избирателен район. След нея са бившият бесепар Андрей Вълчев, лидерът на „Волт“ и […]