Реклама

https://www.gerb.bg/bg

САМО В NEWS24sofia.eu! Хиляди ще се съберат утре на „Триъгълника на властта“ с призив: „Да си върнем демокрацията“

„Грандиозен“ протест срещу властта се готви за утре под надслов „Да си върнем демокрацията“. видя репортер на Информационна агенция News24sofia.eu.

Нека всички заедно да заявим, че не сме съгласни с политиките на новото Правителство, което води само и единствено до дестабилизиране на постигнатото през последните години социалноикономическо благосъстояние на страната, с което се спира нейния растеж и се застрашава пълната ѝ евроинтеграция с присъединяване към Еврозоната„, пишат организаторите от „Движение българска демокрация“ в призив, публикуван във „Фейсбук“.

Ето какво се казва в призива:

За национален протест под надслов „ДА СИ ВЪРНЕМ ДЕМОКРАЦИЯТА!“ Движение Българска демокрация призовава всички български граждани с ясно изразени демократични убеждения, както и представители на десноцентристки партии и движения, включително и на браншови организации. За национален протест на 20 февруари от 11:00 часа на площад „Независимост“ (Триъгълника на властта). Нека всички заедно да заявим, че не сме съгласни с политиките на новото Правителство, което води само и единствено до дестабилизиране на постигнатото през последните години социалноикономическо благосъстояние на страната, с което се спира нейния растеж и се застрашава пълната ѝ евроинтеграция с присъединяване към Еврозоната. Нека всички заедно да заявим на новото Правителство, че недалновидните му политики усилено връщат държавата в началните години на нейния демократичен преход, т.е. в 90-те години. Когато българското общество за броени дни обедня и системно започна да мизерства; когато появата на хиперинфлацията светкавично обезцени неговия труд; когато хранителните продукти по магазините или не достигаха, или бяха крайно недостатъчни за препитанието му, поради което беше въведена купонната система, за да му се определи ежедневната дажба; когато също така неговото ежедневие беше принудено да се ръководи от режима на ел. енергия и питейната вода. Тези мрачни години ние не искаме да се връщат, заради некадърни политици.

Нека всички заедно да заявим пред сегашните некомпетентни управници, че българското общество не иска да изпита наново Лукановата (1990) и Виденовата зима (1996-97). Категорично ние, демократите, няма да позволим същото да се повтори и с все по-задаващата се Радева зима. Движение Българска демокрация заявява, че започва инициирането на редица публични акции и масови протести за незабавна оставка на Правителството и за насрочване на извънредни парламентарни избори. Нека всички заедно си върнем демокрацията!

spot_img

Реклама

spot_img
Екип на News24sofia.eu
Екип на News24sofia.euhttp://wwww.news24sofia.eu
"Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания "Нюз 24 София" Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. "Нюз 24 София" (www.news24sofia.eu) показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.

Още от рубриката

Атанас Атанасов: Аферата с Митниците отклонява вниманието от Нотариуса

Аферата в "Митниците" е измислен сюжет. Това е активно...

Русия временно отстрани свещеник, отслужил панихида в памет на Навални

Руският православен свещеник, отслужил панихидата за покойния руски опозиционен...

Елена Йончева не вярва на Делян Пеевски, но той повярвал в работата й

"Към момента само съм номинирана за евродепутат, но не...

Десислава Петрова: Няма сделка между прокуратурата и Живко Коцев

Живко Коцев сам е поискал да свидетелства, след като...

Шалапатова: 100 лв. е неадекватно подпомагане на пенсионер

Никой не познава дали пенсионерите с минимална пенсия от...

Реклама

spot_img

Продължете да четете

Хизбула нанесе най-дълбокия си удар в Израел

Подкрепяната от Иран ливанска групировка Хизбула заяви във вторник,...

Георги Вулджев: Бюджетът на Асен Василев е пълна катастрофа

Георги Вулджев е завършил Националната гимназия по древни езици...

Депутатите не знаят къде е докладът за „Боташ“ и защо го няма

Докладът не е бил внесен, според Росен Желязков

Протестиращи искат законови промени за тестването на шофьори

Протестиращите се събраха край езерото Ариана в София

САЩ и Великобритания удрят Иран с нови санкции

Съединените щати обявиха нови санкции срещу Иран, съобщава "Ройтерс". Те...

Руснаците не са се отказали да пътуват в Европа

Туристическите компании и визовите агенции отбелязват повишено търсене сред руснаците...

РЕКЛАМА

spot_img

РЕКЛАМА

spot_img

Общество

РЕКЛАМА

https://www.gerb.bg/bg

Криминални

РЕКЛАМА

spot_img