САМО В NEWS24! Потресаващо: „Топ“ моделът Тома Георгиев лъсна гол в социалните мрежи (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

News24sofia.eu

Моделът си пада по мъже и жени, прави секс за пари

Views 1743379
412 954
Снимка: скрийншот от видеото и „Инстаграм“

„Топ“ фитнес моделът Тома Георгиев продължава да е интригуващ център на внимание, което сам си проси, алармира читател на Информационна агенция News24. Изключително скандално видео поучи News24 от свои читател от сигналът изпратен до медията ни става ясно, че той лично е публикувал видеото, което определено е 18+ в социалната мрежа „Инстаграм“. „Красавецът“ ясно демонстрира опитът си докато, се къпе в банята. От видеото става ясно още, че „топ“ фитнес моделът има и привличане да показва и задникът си.

От много време на сам хората говорят, че Тома е платен мъжкар. Прави секс за пари с мъже и жени. Не е тайна, че си пада по мъже. От видеото, което сега ще поучите ще видите сами, че той демонстрира, че иска мъжка ласка. От кадъра ще видите, че се обръща и започва да си пипа задникът, освен това в началото на видеото той още първата секунда свършва„, пише читателят на ИА News24.

Знам, че вие сте свободна медия. При вас няма никаква цензура, ако проявите интерес може да го пуснете„, завършва читателят.

Към скандалното видео има и приложени снимки, които също са 18 + самият Тома ги е пращал преди време на момичета в „Инстаграм“. News24 научи от свои източници, че някои от скандалните снимки, са разпространени лично от бившата му приятелка.

Бившето гадже на Тома има много негови кадри 18+, тя наскоро ги качи в мрежата„, пише в коментар в социалната мрежа Л. Димитрова, която най – вероятно е виждала част от кадрите.

В профилите му в социалната мрежа „Инстаграм“ и „Туитър“ няма никаква информация за него, показва бърза справка на News24. В профилът му @t_georgiew12 има само и единствено линк към сайт в който има негови снимки с абонамент.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В NEWS24!

Видеото може да видите ТУК:

*Изпращайте Вашите сигнали снимки и видео на news24sofiaeu@gmail.com по всяко време на дежурния ни редактор!

Видео: „БГ момчета! 18+“
Снимка: скрийншот от видеото и „Инстаграм“
Снимка: скрийншот от видеото и „Инстаграм“
Снимка: скрийншот от видеото и „Инстаграм“
Снимка: скрийншот от видеото и „Инстаграм“

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
2713
Sad
Sad
327
Excited
Excited
122
Sleepy
Sleepy
1264
Angry
Angry
5281
Surprise
Surprise
720
Next Post

Временно спираме да издаваме визи за руснаците

От Асоциацията на туроператорите на Русия съобщиха, че от консулската служба към посолството на България в Москва временно ще спрат да приемат документи за туристически визи и визи за собственици на имоти. Това се налага „поради сегашната извънредна ситуация„, се казва в съобщение, цитирано от РИА Новости. От Асоциацията на

Read More »

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: