Съдът отложи делото срещу Боян Расате

News24sofia.eu
Views 1174
0 0
Снимка: архив БГНЕС

Софийският градски съд проведе днес заседание по делото за хулиганство срещу Боян Расате, съобщава News.bg като се полазва на информация от „Нова телевизия“. Той е обвинен в хулиганство и нанасяне на телесна повреда. Съдът реши да отложи делото.

Причината за отлагането на делото е неявяване на свидетел. Процесът е насрочен за 24 юни.

Припомняме, че през ноември Боян Расате бе арестуван, а по-късно му бе повдигнато обвинение заради участието му в погрома над офиса на ЛГБТИ организацията „Рейнбоу хъб“.

@news24sofia_tv

Контакти и информация за автора:

News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

ИЗВЪНРЕДНО В NEWS24sofia.eu! Двама души са простреляни на Околовръстното в София (СНИМКИ/ВИДЕО)

По неофициална информация на ИА News24sofia.eu нападателите са били с две коли и са избягали