Руски журналист публикува видео с „екскурзия“ в двореца в Геленджик (ВИДЕО)

Views 15386
0 0

Журналисти от изданието Mash са допуснати на територията на недовършеното имение край Геленджик, което според руския опозиционер Алексей Навални принадлежи на президента Владимир Путин, пише „Комерсант“.

Путин категорично отхвърля да притежава имот в черноморския курортен град Геленджик, Краснодарски край. Навални твърди, че дворецът е за 1 милиард долара.

Главният редактор на Mash Максим Иксанов и оператор успяха да влязат в двореца с помощта на „представител на техническия надзор“, който „наблюдава строителната площадка от шест години“. Според него строежът ще бъде завършен не по-рано от 5-6 г.

Журналистът публикува 6-минутно видео в YouTube с обиколка в сградата. Той отбелязва в края на видеото, че не е успял да разбере предназначението на сградата и кой е собственикът й.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че все още не са разгледали материала.

В публикувания по-рано този месец документален филм Навални разкрива как Путин е финансирал двореца с площ 17 691 квадратни метра на Черно море чрез схеми „рушвети за достъп“.

Документалният филм е гледан от повече от 101 милиона души в YouTube.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Общо 18 млн. дози ваксини очакваме по всички договори

Министерството на здравеопазването публикува на интернет страницата си очаквания общ брой ваксини за страната. България ще разполага с 18 млн. дози ваксини по всички договори, които Европейската комисия сключва с компаниите производители.  Ваксините срещу COVID-19, получили разрешение за употреба под условие в ЕС, са на фирмите BioNTech и Moderna. Разрешение за употреба под условие в ЕС […]