Румен Радев поздрави Еманюел Макрон по случай националния празник на Франция

Views 1511
0 0
Снимка: архив БГНЕС

Президентът на Република България Румен Радев поздрави държавния глава на Френската Република Еманюел Макрон по случай Националния празник на страната – 14 юли, съобщават от прессекретариата на Президентството.

Вярвам, че историческите връзки, активният политически диалог и двустранното сътрудничество във всички области от взаимен интерес, както и в съюзите, в които членуваме, ще продължат своето възходящо развитие за благото и просперитета на нашите граждани и страни, заяви президентът Румен Радев в поздравителния си адрес.

Държавният глава изразя даде висока оценка за усилията, които Френското председателство на Съвета на Европейския съюз вложи през първата половина на 2022 г., за постигане на приоритетите на ЕС и за справяне с предизвикателствата пред европейския континент.

Представителнa гвардейска част с българския флаг ще води пешия марш на тазгодишния военен парад по случай националния празник на Франция.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Окончателно приеха минималния праг на облагаемия годишен оборот да е 100 000 лв.

Депутатите приеха на второ четене промени в Закона за ДДС. Със законопроекта се предлага поетапно завишаване на минималния праг на облагаемия годишен оборот от 50 000 лв. на 100 000 лв. от 01 януари 2023 г., съответно на 166 000 лв. от 01 януари 2024 г. Ще бъдат засегнати голям […]