Румен Радев поздрави Джо Байдън за победата

Views 7413
0 0
Румен Радев, снимка: Информационна агенция News24sofia.eu

Президентът Румен Радев поздрави Джо Байдън и Камала Харис за успеха на кампанията им на президентските избори в САЩ.

По думите на българския държавен глава в Туитър американските граждани, участвали във вота за избор на американски президент, са ръководени от желанието си да допринесат за продължаването на демократичните традиции на своята родина.

В посланието си Радев изразява убедеността си, че отношенията между България и САЩ ще продължат да се развиват и укрепват.

Контакти и информация за автора:

Екип на News24sofia.eu

News24sofia.eu е водещият продукт от портфолиото на водещата дигитална медийна компания „Нюз 24“ ЕООД. Нашата мисия е да информираме, да намираме, да анализираме и да забавляваме читателите, избрали нашите платформи. Новинарският портал News24sofia.eu е национален и е най-бързо развиващата се медия България. Тя стартира на 1 септември 2017 година. Медията е независима, изключително лоялна към читателите си и отговорна към хората, за които пише. Екипът е изграден от журналисти с богат професионален опит и млади репортери. Благодарение на екипа оператори, които са на разположение по 24 часа в денонощието, News24sofia.eu винаги разполага с актуални кадри и видео от всяко събитие. News24sofia.eu показва всички гледни точки, поставя проблеми и предлага решения. Среща ви както с хора от политиката, държавните институции, бизнеса и спорта, така и с представители на ъндърграунда и светските хроники. Целта, която екипът ни си е поставил, е създаването на една интелигентна и обективна медия. Всеки наш читател е и наш репортер – със сигнал, снимка или видеоклип.
administrator
Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0
Next Post

Китай отказва да признае победата на Байдън

Китай отказа днес да поздрави Джо Байдън като победител в президентските избори в САЩ, като заяви, че резултатът от гласуването все още предстои да бъде определен, предаде „Франс прес“. Въпреки че действащият президент Доналд Тръмп все още не е признал загубата си и заведе няколко съдебни дела, много световни лидери […]